medispec-esr-200

landwind-lw-c200i

rt-200c-plus

chemray-360

ok-meter-glukometre

rayto-rt-7600

rayto-rt-3100

microlit-bootle-dispenser

microlit-efill-pipet-pompası

wondfo-hızlı-testler

dd

HAKKIMIZDA

            Firmamız 1988 yılında faaliyetlerine başlamış olup günümüzde de aynı titizlik ve özenle, çağa ayak uydurarak, her geçen gün kendini daha da çok geliştiren kadrosuyla hizmet sunmaktadır. Yılların kattığı tecrübe ve güvenle tıbbi cihazlar, laboratuar malzemeleri ve biyokimya kitleri konusunda uzmanlaşmış ve Türkiye’nin başta gelen firmalarından birisi haline gelmiştir.

 

            Medispec, Apel, Rayto, Ok Meter, Urit Medical, Navite, Teco Diagnostics, Microlit, Kang Jian, Apex Bio, Wondfo gibi markaların mümessilliğini yapan firmamız müşterilerimizin satış sonrası ihtiyaçlarını kendi bünyesi ve garantisinde karşılayabilecek donanıma sahiptir.

            Firmamız kurulduğu günden bu yana her gün daha da çok uzmanlaşarak kaliteli ürünleri uygun fiyatlarla hizmete açmış ayrıca misyonu gereği satış sonrasında da müşterinin yanında olup her türlü ihtiyacında yardımcı olmuştur.

 

            “TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi”’ , “Satış Sonrası Hizmet Yeterlilik Belgesi”ne sahip olan ve  halen ISO çalışmalarına devam eden firmamız kurulduğu günden bu yana mükemmeliyetçi bir bakış açısıyla hizmet vermiş ve verecektir. Siz müşterilerimizden güç alarak gittikçe büyüyen bu sektörde saygın ve kaliteli kalabilmekten gurur duyan bizler, uzun yıllar boyunca kalitemizi düşürmeden ve güleryüzümüzle sağlık sektörüne hizmet vermekten onur duyacağız.